Login
Coşul meu (0)

 

Produsele Instinctive sunt realizate preponderent din fibre naturale. Ne dorim viață lungă pentru acestea, fapt pentru care îți recomandăm să citești despre tipurile de țesături pe care le folosim și să respecți instrucțiunile de spălare și întreținere de pe etichete.

Bumbacul (jachete, geci)

Bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți este non alergenic. Este durabil, prezintă un grad sporit de confort, îi permite corpului să respire și este unul dintre cele mai rezistente materiale. Pentru a păstra produsul la fel de grozav ca în prima zi, îți recomandăm curățarea chimica. În timpului procesului de curățare pot apărea mici modificări. Jachetele și gecile noastre se simt mai bine pe uscat, iar pentru binele lor, ține-le departe de apă. Ai mai vazut lup să urle la soare? Nici noi. Te rugăm să ferești bumbacul de razele soarelui pentru că în timp se va decolora. Bumbacul este rebel, face cute și se șifonează repede. Pune-l la respect…pe umeraș! Cu toții ne indrăgostim de produsele Instinctive, iar moliile nu fac excepție. Ține-le departe de ce-i al tău. Este indicat ca printre hainele de bumbac să pui naftalină sau levănțică. 

Print digital (hanorace cu print)

Hanoracele Instinctive sunt dintr-un amestec de țesături: bumbac si poliester, cu niște print mișto pe ele. Introducerea fibrelor sintetice în materiale naturale mărește rezistența la uzură. Print-ul digital presupune imprimarea direct în țesătură. Rezistența print-ului la spălări multiple este ridicată. Îți poți spăla hanoracul liniștit, dar nu uita, 30 de grade și pe dos! Îți recomandăm totuși spălarea manuală. Și cutele au farmecul lor, dar dacă chiar vrei sa fii lup neșifonat, îți poți călca hanoracul la o temperatură scăzută, dar nu direct pe print. Nu folosi înălbitori, detergenți agresivi, anticalcar sau uscare la mașină. Pe lângă acestea, nu înghesui hainele până la refuz în mașina de spălat și nu pune nimic direct pe print.

Poliester (pantaloni)

Pantalonii Instinctive sunt fabricați din 100% poliester. Treaba cu poliesterul stă cam așa: fibră sintentică care se usucă rapid, nu se decolorează, rezistă la șifonare și își păstrează extrem de bine forma de-a lungul timpului. Se spală cu apă călduță, la aproximativ 30 de grade, fie manual, fie la mașina de spălat. Se calcă la o temperatură medie, printr-o pânză umedă, așezată între material și fierul de călcat. În acest fel previi luciul pe care fierul de călcat l-ar putea lăsa pe material. 

 

Tabel femei:

Tabel bărbaţi: