Lupilor, unde-i comanda mea?! TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 200 RON!
Login
Coşul meu (0)

 

Ne dorim o viață lungă pentru produsele Instinctive, fapt pentru care îți recomandăm să citești despre tipurile de țesături ăe care le folosim și să respecți instrucțiunile de spălare și întreținere de pe etichete.

Bumbacul

Bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți este non alergenic. Este durabil, prezintă un grad sporit de confort, îi permite corpului să respire și este unul dintre cele mai rezistente materiale. Pentru a păstra produsul la fel de grozav ca în prima zi, îți recomandăm curățarea chimica. În timpului procesului de curățare pot apărea mici modificări. Jachetele și gecile noastre se simt mai bine pe uscat, iar pentru binele lor, ține-le departe de apă. Ai mai vazut lup să urle la soare? Nici noi. Te rugăm să ferești bumbacul de razele soarelui pentru că în timp se va decolora. Bumbacul este rebel, face cute și se șifonează repede. Pune-l la respect…pe umeraș! Cu toții ne indrăgostim de produsele Instinctive, iar moliile nu fac excepție. Ține-le departe de ce-i al tău. Este indicat ca printre hainele de bumbac să pui naftalină sau levănțică. 

Print-ul

Rezistența print-ului la spălări multiple este ridicată. Îți poți spăla produsul liniștit, dar nu uita, 30 de grade și pe dos! Îți recomandăm totuși spălarea manuală. Și cutele au farmecul lor, dar dacă chiar vrei sa fii lup neșifonat, îți poți călca produsul la o temperatură scăzută, dar nu direct pe print. Nu folosi înălbitori, detergenți agresivi, anticalcar sau uscare la mașină. Pe lângă acestea, nu înghesui hainele până la refuz în mașina de spălat și nu pune nimic direct pe print. Îți recomandăm să nu încerci să afli care sunt limitele print-ului de pe produsul tău. El rezistă până la lună și înapoi, singurele mențiuni ar fi să nu: tragi de el, să îl intinzi sau îl agresezi în vreun fel.

Poliester

Treaba cu poliesterul stă cam așa: fibră sintetică care se usucă rapid, nu se decolorează, rezistă la șifonare și își păstrează extrem de bine forma de-a lungul timpului. Se spală cu apă călduță, la aproximativ 30 de grade, fie manual, fie la mașina de spălat. Se calcă la o temperatură medie, printr-o pânză umedă, așezată între material și fierul de călcat. În acest fel previi luciul pe care fierul de călcat l-ar putea lăsa pe material.