Lupilor, unde-i comanda mea?! TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 200 RON!
Login
Coşul meu (0)

Cum fac rost de un produs Instinctive?

Poți achiziționa un produs Instinctive doar prin intermediul formularului de comandă disponibil în shop. Nu preluăm comenzi prin e-mail sau rețele de socializare. Produsele Instinctive le găsești exclusiv pe www.instinctive.ro

Cum livrăm?

Termenul estimat de livrare este menționat la fiecare produs în parte.

Produsele comandate vor fi livrate prin curier și vor ajunge la destinație în aproximativ 1-3 zile lucrătoare. Și pentru că lupii sunt mișto, transportul este gratuit la comenzi de peste 200 RON.

Cum plătesc?

Ca opțiuni de plată, dispunem de următoarea variantă:

- Sistem ramburs – plata la primirea coletului

Am încercat sa fiu lup și arăt ca o oaie, ce fac?

În cazul în care blana ta e mai albă decât gri și mai creață decât dreaptă, poți returna/schimba fără probleme produsul în termen de 15 zile calendaristice.

Procesul este unul destul de simplu, poți citi despre acesta aici.

Cum mă asigur că am ales bine mărimea produsului?

Înainte de a comanda te sfătuim să consulți Lupoghidul de mărimi. Un alt reper care te-ar putea ghida ar fi raportul dintre dimensiunile modelului și mărimea pe care acesta o poartă. La descrierea fiecărui produs vei găsi și această informație.

Nu uita că majoritatea produselor noastre sunt oversized fit, așa că prea mare nu are cum să îți fie, pentru ca oricum e mare : )

Ce tot atâția lupi, atâta luna, atâta haită?

Pentru că în haită aprindem și stingem luna când vrem.

Cum îngrijesc un produs?

Ne dorim viață lungă pentru produsele Instinctive, fapt pentru care îți recomandăm să citești instrucțiunile de îngrijire de pe etichete.

Cred că sunt artist, ce fac?

Și noi facem artă în felul nostru. Și tu faci în felul tău. Dacă simți că felul tău merge cu felul nostru, hai să facem chestii într-un mare fel.

Pentru orice sugestie, idee, felicitare, salutare, dă-ne un semn la office@instinctive.ro.

Haita abia așteaptă să te cunoască.

Când ajunge comanda mea?

Știm că ești un lup nerăbdător și vrei să știi cu exactitate dacă comanda ta ajunge până sâmbătă când ai petrecerea aia mișto sau până duminică când e ziua cuiva-ului pentru care ai plasat comanda - Din păcate, lupii nu pot estima cu mai multă exactitate decât au făcut-o deja ziua livrării. Găsești această informație la fiecare produs în parte. Haita se străduiește să livreze în timp record, în funcție de disponibilitatea produselor, fiecare comandă primită. În schimb, poți verifica status-ul comenzii tale, în timp real, aici.

Am 1.78 și 65 kg. Ce mărime să aleg?

Din păcate nu putem face recomandări în funcție de acest gen de criterii. Conformația diferă de la persoană la persoană. Îți recomandăm să consulți lupoghidul de mărimi disponibil la fiecare produs în parte și să alegi cea mai potrivita mărime pentru tine în functie de dimensiunile prezente în tabel.