Lupilor, unde-i comanda mea?! TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 200 RON!
Login
Coşul meu (0)

*Linia telefonică a lupilor momentan nu mai este disponibilă. Pentru orice întrebare, te rugăm să ne scrii la office@instinctive.ro sau poți vorbi live pe chat cu unul din lupii de serviciu, despre orice :)

Livrare

Produsele noastre sunt disponibile pentru comandă. Te rugăm să verifici în descrierea fiecărui produs termenul estimat de livrare. 

Indiferent dacă ai sau nu un cont de membru pe site-ul nostru, poți lansa o comandă. Îți recomandăm crearea unui cont pentru a putea urmări statusurile comenzilor tale. Procesul este destul de simplu, trebuie doar să adaugi produsele dorite în coșul de cumpărături, să completezi formularul de comandă cu datele tale personale și să finalizezi comanda.

Vei primi un e-mail de confirmare. De la primirea acestui e-mail începe procesarea comenzii tale. Procesarea acesteia durează între 2-8 zile lucrătoare. Găsești termenul estimat de livrare al fiecărui produs în descrierea acestuia. Vei fi notificat în momentul în care coletul pleacă spre tine. Produsele se expediează prin curierat rapid, iar pentru că lupii sunt mișto, transportul este gratuit la comenzile de peste 200 RON. Plata comenzii se face ramburs (plata la destinație). Din momentul expedierii, coletul va ajunge la tine în 1-3 zile lucrătoare. 

Coletele sunt expediate prin Urgent Cargus și Fastius Curier iar transportul este gratuit la comenzile de peste 200 RON pe întreg teritoriul României. Nu se percepe cost pentru km suplimentari.

Retur și schimb

În cazul în care ai întâmpinat o problemă în comanda ta (mărime nepotrivită, produsul nu a fost pe placul tău, produs defect, comandă greșită sau alt motiv), poți returna sau schimba produsele în termen de 15 zile calendaristice de la primirea acesteia.

În primul rând, trebuie să semnalezi intenția de returna/schimba produsele achiziționate, prin e-mail la office@instinctive.ro sau prin intermediul formularului online de retur disponibil în contul de utilizator. Dacă nu ai un cont de utilizator, poți folosi formularul de retur de aici. Ulterior vei fi contactat de un lup pentru confirmare, iar noi vom trimite la tine un curier în cel mai scurt timp pentru a ridica produsel aferente returului/schimbului. După ce acestea ajung la noi, îți vom trimite alt produs în schimb sau îți vom returna suma achitată în contul tău bancar în termen de 15 de zile. Costurile de retur și schimb vor fi suportate integral de către cumpărător, excepție făcând cazurile în care s-a produs o eroare din vina noastră.

Înainte de retur, să te asiguri că ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: ambalajul original, etichete intacte și toate documentele care au însoțit produsul. Acestea cât și produsul trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire (produsul să nu fie purtat sau deteriorat - cu excepția defectelor deja semnalate de către client).

Te rugăm să citești cu atenție Termeni și Condiții înainte de orice comandă/retur/schimb, iar pentru orice nelămurire dă-ne un semn la office@instinctive.ro