Login
Coşul meu (0)

 

Ești lup și ai semne de întrebare cu privire la mărimea pe care să o alegi? Pentru a afla exact ce mărime ți se potrivește cel mai bine, te rugăm sa verifici tabelul cu dimensiuni prezent la fiecare produs. 

Ne dorim viață lungă pentru produsele Instinctive, fapt pentru care îți recomandăm să citești despre tipurile de țesături pe care le folosim și să respecți instrucțiunile de spălare și întreținere de pe etichete.

Bumbacul

Bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți este non alergenic. Este durabil, prezintă un grad sporit de confort, îi permite corpului să respire și este unul dintre cele mai rezistente materiale. Pentru a păstra produsul la fel de grozav ca în prima zi, îți recomandăm curățarea chimica. În timpului procesului de curățare pot apărea mici modificări. Jachetele și gecile noastre se simt mai bine pe uscat, iar pentru binele lor, ține-le departe de apă. Ai mai vazut lup să urle la soare? Nici noi. Te rugăm să ferești bumbacul de razele soarelui pentru că în timp se va decolora. Bumbacul este rebel, face cute și se șifonează repede. Pune-l la respect…pe umeraș! Cu toții ne indrăgostim de produsele Instinctive, iar moliile nu fac excepție. Ține-le departe de ce-i al tău. Este indicat ca printre hainele de bumbac să pui naftalină sau levănțică. 

Print digital

Print-ul digital presupune imprimarea direct în țesătură. Rezistența print-ului la spălări multiple este ridicată. Îți poți spăla hanoracul liniștit, dar nu uita, 30 de grade și pe dos! Îți recomandăm totuși spălarea manuală. Și cutele au farmecul lor, dar dacă chiar vrei sa fii lup neșifonat, îți poți călca hanoracul la o temperatură scăzută, dar nu direct pe print. Nu folosi înălbitori, detergenți agresivi, anticalcar sau uscare la mașină. Pe lângă acestea, nu înghesui hainele până la refuz în mașina de spălat și nu pune nimic direct pe print.

Poliester

Treaba cu poliesterul stă cam așa: fibră sintentică care se usucă rapid, nu se decolorează, rezistă la șifonare și își păstrează extrem de bine forma de-a lungul timpului. Se spală cu apă călduță, la aproximativ 30 de grade, fie manual, fie la mașina de spălat. Se calcă la o temperatură medie, printr-o pânză umedă, așezată între material și fierul de călcat. În acest fel previi luciul pe care fierul de călcat l-ar putea lăsa pe material.

Ești lup și ai semne de întrebare cu privire la mărimea pe care să o alegi? Pentru a afla exact ce mărime ți se potrivește cel mai bine, te rugăm sa verifici tabelul cu dimensiuni prezent la fiecare produs. Fii atent la indicațiile noastre de măsurat blana: Măsoară-ți bustul, talia și circumferința șoldurilor și alege din tabel mărimea cea mai apropiată de dimensiunile tale. Ține cont că dimensiunile din tabel sunt dimensiunile corpului uman, nu ale produsului și de faptul că în funcție de design și croială, produsele de aceeași mărime pot avea dimensiuni diferite.