TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 100 RON!
Login
Coşul meu (0)

Confidențialitatea datelor

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, instinctive.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță toate datele furnizate de către utilizator în momentul înregistrării, acestea sunt confidențiale și sunt folosite doar în scopul declarat al acestui site. 

Instinctive.ro își asumă dreptul de a nu livra colete în cazul refuzului furnizării datelor de către utilizator.

Ne asumăm dreptul de a modifica și actualiza politica de confidențialitate pentru a transmite cu exactitate modul în care prelucrăm datele cu caracter personal și pentru a ne supune oricăror modificări legale.

Cine suntem?

Instinctive.ro aparține de societatea comercială Manifest Instinctive SRL-D, persoană juridică de naționalitate română, având sediul în București, Str. Transilvaniei nr.24, cu numărul de ordine la registrul comerțului J40/9425/2016, cod unic de întregistrare fiscală 36301713, astfel suntem operatori în ceea ce privește legislația în vigoare a operării de date cu caracter personal. Ne poți contacta oricând în vederea obținerii de informații suplimentare în ceea ce privește prelucrarea datelor tale la adresa de e-mail office@instinctive.ro.

Ce date prelucrăm?

Instinctive.ro colectează date prin intermediul website-ului www.instinctive.ro și a formularului de comandă sau prin oricare alt mod care rezultă din utilizarea website-ului, în vederea procesării comenzilor și pentru a îți oferi diverse oferte personalizate.

Tipurile de date prelucrate de Instinctive.ro sunt: 

- Nume și prenume

- Adresa de e-mail

- Număr de telefon

- Adresă de livrare și sau facturare

- Sexul

- Vârsta

- Istoricul comenzilor și informații despre produsele achiziționate

- Geolocalizarea dispozitivului de pe care navighezi sau plasezi o comandă pe www.instinctive.ro

- Comportament și preferințe legate de produsele oferite de Instinctive.ro și în momentul navigării

- Datele pe care le colectăm în mod automat: browser-ul folosit, IP-ul, durata vizitei și activității pe website.

Modalitatile de colectare ale datelor:

Datele enumerate mai sus le colectăm exclusiv prin intermediul website-ului www.instinctive.ro - prin completarea formularului de comandă și lansarea unei comenzi, prin completarea formularului de creare a unui cont de utlizator, abonarea la newsletter, navigarea pe website, logarea in contul de client, prin datele oferite de tine în vederea soluționărilor reclamațiilor sau solicitărilor.

Ai posibilitatea de a te conecta în contul de utilizator folosind contul tău existent de Facebook. Pentru conectare, vei fi redirecționat către website-ul Facebook unde te poți loga cu datele de utilizator. Astfel, datele din profilul tău, respectiv e-mailul și numele tău de utlizator vor fi transmise în mod automat către noi. 

Vom utiliza datele tale pentru crearea de liste de clienți - în funcție de activitatea și achizițiile pe www.instinctive.ro. Vom folosi aceasta listă (grup de utilizatori) pentru a transmite prin intermediul Facebook și Instagram oferte personalizate prin reclame. Facebook codifică datele tele și creează o audiență. Acesta nu distribuie datele tale altor terți. Instinctive.ro utilizează serviciile Facebook de audiență personalizată create prin intermediul pixelului.

Scopurile prelucrării

Instinctive.ro prelucrează datele tale exclusiv în următoarele scopuri: 

- informarea utilizatorilor privind starea comenzilor, a contului, procesarea și confirmarea acestora, procesarea retururilor/schimburilor - temeiul juridic fiind executarea contractului intre utilizator și Instinctive.ro

- scopuri de marketing: comunicarea ofertelor, produselor noi lansate, promoții, reactualizare stocuri, trimitere newsletter - temeiul juridic fiind consimțământul - refuzul furnizării datelor în acest scop duce la imposibilitatea de a îți mai transmite notificări comerciale. Poți renunța la acest tip de comunicare prin dezabonarea de la newsletter sau prin transmiterea unei solicitări la office@instinctive.ro. De menționat că opțiunea de a renunța la afișarea reclamelor online nu oprește afișarea reclamelor generale - care nu sunt personalizate in funcție de preferințele sau interesele tale

- îndeplinirea obligațiilor legale în ceea ce privește societatea Manifest Instinctive SRL-D prin intermediul reprezentanților legali și parteneri contractuali - temeiul juridic fiind obligativitatea conformării Manifest Instinctive SRL-D cu prevederile legale aplicabile

- în vederea efectuării de statistici și analize de performanță pentru îmbunătățirea serviciilor și produselor, respectiv relația cu clienții, oferirea de asistență și suport - temeiul legal fiind interesul legitim al Instinctive.ro în a îmbunătăți experiența cumpărătorului și a întregii activități

Newsletter

Prin abonarea la newsletter, îți putem comunica oferte și promoții precum și alte informații privind activitatea Instinctive.ro - cu consimțământul tău. Abonarea la newsletter se realizează prin bifarea căsuței de înscriere la newsletter din formularul de comandă sau prin intermediul câmpului special destinat din pagina principală a site-ului. Te poți dezabona oricând folosind link-ul de Unsubscribe din e-mailurile primite. Instinctive.ro nu va furniza unor terți adresa ta de e-mail, exceptând partenerii contractuali care au în vedere îndeplinarea scopurilor menționate mai sus. Aceștia nu vor folosi datele tale în alte scopuri.

Drepturile tale:

Dreptul de acces - Ai dreptul de a accesa datele pe care noi le prelucrăm despre tine. Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrării. Avem dreptul de a refuza cereri abuzive sau excesive. Ne poți transmite oricând o solicitare la office@instinctive.ro în vederea obținerii unei copii a datelor tale pe care Instinctive.ro le prelucrează

Dreptul la rectificare - Ai dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Ai dreptul de a obține completarea sau modificarea datelor care sunt incomplete. Ne poți o transmite o sesizare în acest sens la office@instinctive.ro

Dreptul la ștergerea datelor - Ai dreptul de a obține din partea Instinctive.ro ștergerea datelor cu caracter personal care te privesc în oricare dintre situațiile menționate: datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, îți retragi consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor tale, astfel nu mai există alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrării și nu avem alte motive legitime care să justifice prelucrarea, datele tale nu au fost prelucrate în mod legal, datele tale sunt prelucrate în scopuri de marketing direct sau indirect, datele trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor legale (putem refuza solicitarea ta în acest sens în cazul în care suntem în situația în care trebuie să ne demonstrăm sau protejăm drepturile în justiție sau în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele)

Dreptul la restricționarea prelucrării - Ai dreptul de a obține restricționarea datelor în următoarele cazuri: exactitatea datelor este contestată de tine, prelucrarea este ilegală și te opui ștergerii datelor și soliciti restricționarea prelucrării, datele tale nu ne mai sunt necesare dar le soliciți pentru apărarea sau exercitarea unui drept în instanță

Dreptul de a cere informații si a fi informat - Ai dreptul de a fi informat cu privire la toate datele și modul prin care prelucrăm datele tale cu caracter personal 

Dreptul de a te opune utilizării datelor tale în scopuri de marketing - Ai dreptul de a solicita încetarea prelucrării datelor cu caracter personal în ceea ce privește comunicările pe care noi le transmitem cu scop comercial și de marketing

Dreptul bazat pe interes legitim - Ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale cu caracter personal în momentul în care această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim - Te poți opune acestei prelucrări printr-o solicitare transmisă către office@instinctive.ro

Dreptul de transfer - Ai dreptul de a solicita tranferul datelor tale către tine sau către un alt operator indicat de tine. Poți solicita doar transferul datelor pe care ni le-ai furnizat în mod direct. Poți transmite o astfel de solicitare către office@instinctive.ro

Dreptul de a face sesizări la autoritățile competente - Ai dreptul să depui orice plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal despre modul în care prelucrăm datele tale. Găsești toate informațiile necesare privind drepturile tale aici: http://dataprotection.ro

Durata prelucrării datelor:

Prelucrăm datele tale pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate (vezi scopurile menționate mai sus). Vom păstra datele tale cât timp ești client sau utilizator al website-ului. Dacă deții un cont de utlizator și apelezi la ștergerea acestuia, datele tale cu cacracter personal vor fi șterse în momentul în care contul de utlizator nu mai este activ. Pentru scopurile în care ne-ai oferit consimțământul, datele tale vor fi prelucrate până în momentul în care există o retragere a consimțământului. În unele cazuri și unele categorii de date personale, prevederile legale ne pot impune păstrarea datelor tale pentru o perioadă mai îndelungată - în cazul prelucrării documentelor contabilie, declarațiile și documentația obligatorie prevăzute de lege și autoritățile competente.

Siguranța și protecția datelor

Instinctive.ro își asumă responsabilitatea pentru colectarea și prelucrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal. Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor prin implementarea unor măsuri tehnice corecte conform politicii noastre. Datele tale sunt stocate pe dispozitive și platforme securizate, asigurându-ne constant că nu există terțe părți care au acces la acestea. Una dintre principalele noastre preocupări este păstrarea datelor utilizatorilor în siguranță, motiv pentru care realizăm demersuri periodice de verificare și îmbunătățire a normelor de protecție. Ne asigurăm constant că și colaboratorii si partenerii noștri contractuali prelucrează datele tale în siguranță. 

Cui oferim acces la datele tale?

Pentru procesarea comenzilor și operarea magazinului online, putem oferi acces la anumite date următoarelor categorii de terți de pe teritoriul României și uneori și alte țări (UE și non UE)

- furnizorilor serviciilor de curierat (Urgent Cargus, Fastius Curier)

- furnizorul serviciilor de stocare a datelor pe servere externe

- furnizorilor serviciilor de marketing și publicitate

- furnizorilor de servicii IT

- furnizorilor aplicațiilor de gestionare stocuri, facturare și administrare internă

- furnizorul serviciilor de comunicare prin e-mail situat în UK

- furnizorul de servicii în scopuri de marketing situat în SUA

- furnizorul de servicii de administrare fiscală și autoritățile competente

- furnizorul de servicii de comunicare online situat în SUA

- furnizorul de servicii de monitorizare a activității utilizatorilor pe site în scopuri de marketing și îmbunătățirea funcționalității site-ului, situat în Malta

Vom implementa măsurile necesare ca orice transfer național sau internațional de date să fie procesat în condiții de siguranță pentru a fi conform drepturilor și intereselor tale. Accesul la date al colaboratorilor este protejat prin angajamentele contractuale.

Îți amintim că procesarea datelor și informațiilor prin intermediul Internetului nu este complet sigură, cu toate că avem în vedere toate demersurile rezonabile pentru protejarea datelor tale cu caracter personal. Nu ne asumăm răspunderea pentru erori de sisteme și situații în care datele tale sunt accesate de terțe părți care nu au fost în prealabil autorizate si nu sunt sub controlul nostru și sau al platformelor pe care le utilizăm.

Pentru orice alte informații, solicitări și sesizări legate de prelucrarea datelor tale de către noi, te rugăm să ne transmiți un e-mail la office@instinctive.ro. Orice solicitare transmisă de tine în acest sens va primi un răspuns sau o soluționare în termen de 2 săptămâni de la recepționarea acesteia.