Login
Coşul meu (0)

 

*Linia telefonică a lupilor momentan nu mai este disponibilă. Pentru orice întrebare, te rugăm să ne scrii la office@instinctive.ro sau poți vorbi live pe chat cu unul din lupii de serviciu, despre orice :)

Site-ul Instinctive (instinctive.ro), este administrat și deținut de societatea MANIFEST INSTINCTIVE SRL-D, cu sediul în Str. Vasile Lascar nr. 44-42, Sector 2, București, înregistrata în Registrul Comerțului cu nr. J40/9425/2016, CUI: 36301713 cu capitalul social în valoare de 200 RON; E-mail: office@instinctive.ro 

Utilizarea site-ului instinctive.ro incluzând navigarea și lansarea unei comenzi constituie acordul și acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Instinctive.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul site-ului fără a notifica în prealabil utlizatorul.

Drepturi de proprietate intelectuală

Întreg conținutul site-ului (imagini, însemne grafice, texte, nume, elemente de web design, programe și alte date) este proprietatea Manifest Instinctive SRL-D și este protejat de legile privind drepturile de autor și de proprietate intelectuală și nu poate fi reprodus, preluat, utilizat fără acordul scris al Manifest Instinctive SRL-D.

Folosirea oricăror elemente menționate mai sus fără acordul instinctive.ro se sancționează conform legislației în vigoare.

Confidențialitatea datelor

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu carcater personal şi libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, instinctive.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță toate datele furnizate de către utilizator în momentul înregistrării, acestea sunt confidențiale și sunt folosite doar în scopul declarat al acestui site (informarea utilizatorilor privind starea comenzilor, a contului, publicitate, gestiune). Utilizatorul este obligat să furnizeze datele, acestea fiind necesare în prelucrarea și livrarea comenzilor. Instinctive.ro își asumă dreptul de a nu livra colete în cazul refuzului furnizării datelor de către utilizator.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: reprezentanții legali, partenerii contractuali ai operatorului si furnizorii de servicii și bunuri.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul are drept de acces, de intervenție asupra datelor. Totodată, are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea acestora.

Produse şi comandă

Produsele instinctive.ro sunt fabricate în România şi realizate preponderent din fibre naturale.

Instinctive.ro furnizează toate informaţiile şi detaliile cu privire la dimensiuni, mărimi, culori, compoziţia materialelor utilizate, instrucţiuni de îngrijire şi spălare şi orice detaliu care poate îndruma clientul în alegerea produsului corespunzător, precum şi folosirea pe termen cât mai lung al produselor.

Instinctive.ro nu îşi asumă răspunderea în cazul nerespectării instrucţiunilor de utlizare care se regăsesc pe etichetele de compoziţie, pe materialele informative trimise în colet, cât şi pe site-ul instinctive.ro

Design-ul, tiparele, schiţele tehnice şi toate materialele utlizate în conceperea articolelor vestimentare sunt realizate în întregime de instinctive.ro, constituie proprietate intelectuală şi copierea sau preluarea elementelor menţionate mai sus este interzisă.

Comandă

Pentru crearea unui cont pe instinctive.ro, utlizatorul este obligat să furnizeze datele personale.

Instinctive.ro îşi rezervă dreptul de a anula conturile în care sunt furnizate informaţii neconforme cu realitatea.

Instinctive.ro îşi rezervă dreptul de a anula comenzile de produse cu preţuri eronate din cauza unor erori tehnice.

Prin plasarea unei comenzi, utilizatorul îşi exprimă acordul privind termenii şi condiţiile, precum şi acordul ca un reprezentant instinctive.ro să îl contacteze cu privire la detaliile comenzii.

Instinctive.ro poate refuza o comandă în urma următoarelor situaţii:

- livrări neonorate

- retururi multiple

- activitatea clientului produce daune site-ului instinctive.ro

- date incomplete

- alte motive obiective

Instinctive.ro nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori tehnice care pot apărea în momentul navigării pe site şi lansării unei comenzi.

După plasarea comenzii, utlizatorul primeşte pe adresa de e-mail cu care s-a înregistrat confirmarea preluării comenzii.

Condiţii de livrare, retur şi schimb

Livrare

În momentul în care comanda a fost expediată, utilizatorul este notificat prin e-mail. Statusul comenzii poate fi urmărit în timp real în secţiunea ‘’contul meu’’.  

Pentru toate produsele, termenul pentru expedierea comenzii este de 19 de zile de la confirmarea acesteia.

Pentru produsele aflate în stoc, termenul pentru expedierea comenzii este de 48h.

In cazurile în care produsele devin indisponibile (erori legate de stoc, comanda nu se poate livra din motive obiective) după confirmarea comenzii, instinctive.ro va informa clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat (dacă este cazul) vor fi returnate în termen de 14 zile.

La solicitarea instinctive.ro sau a Curierului, clientul va face dovada identităţii sale, dacă este necesar.

Clientul va fi contactat de către Curier în prealabil pentru a obţine confirmarea prezenţei acestuia la adresă, respectiv ora selectată (dacă este cazul).

Clientul se obligă să fie la adresa de livrare menţionată pentru a putea onora comanda. In caz contrar, acesta va suporta taxele de transport în cazul unei noi livrări ulterioare.

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB), care îi este prezentat în momentul livrării. Clientul recunoaşte primirea produselor prin semnarea bonului de livrare.

Livrarea se face prin Urgent Cargus, iar termenul de livrare de la expedierea comenzii către utilizator este de 24-48 ore în zilele lucrătoare. Plata comenzilor se face în momentul primirii acestora la destinatație (sistem ramburs). Suma plăţii este reprezentată de totalul produsului/produselor+taxa de transport (dacă este cazul). Factura fiscală se regăseşte în colet. Instinctive.ro nu este răspunzător de eventualele situaţii care pot apărea dupa ce comanda părăseşte depozitul şi pe parcursul livrării (expedieri întârziate, blocaje rutiere, nelivrarea unei expedieri, adrese eronate, destinatar imposibil de contactat)

Transportul este gratuit în limita zole de acoperire ale companiei de curierat. Descarcă de AICI lista cu zonele de acoperire. În cazul localităţilor care nu se regasesc în lista zonelor de acoperire, km suplimentari vor fi taxaţi conform tarifelor Urgent Cargus. Costul km suplimentari va fi suportat integral de către client.

Retur și schimb

Clientul are dreptul de a returna un produs/comandă în termen de 15 zile calendaristice de la primirea acestuia/acesteia fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.

Clientul se obligă să notifice instinctive.ro intenția de a returna/schimba produsele achiziționate, prin e-mail la office@instinctive.ro sau prin intermediul formularului online de retur disponibil în contul de utilizator.

Returul unui produs/a unei comenzi se poate realiza în următoarele situaţii:

- produsul este intact, nu a fost purtat sau deteriorat (cu excepția defectelor deja semnalate de către client),

- se află în aceeaşi stare ca la primire.

- etichetele, materialele informative (factura fiscală, instrucțiuni de spălare, vouchere, alte documente) se regăsesc în colet,

- ambalarea este făcută corespunzător – în ambalajul original, pentru ca nici unul dintre elementele primite să nu fie afectat.

În cazul în care există o comandă în care clientul a primit un produs cadou, acesta din urmă este returnat în stare intactă și nedeteriorat.

În cazul solicitării unui schimb, se pot intrevedea două situaţii:

- solicitarea unui produs mai scump - clientul va trebui să achite diferenţa de preţ

- solicitarea unui produs mai ieftin -  instinctive.ro se angajează în a returna diferenţa de preţ în contul bancar al clientului

Ca un schimb de produs/comandă să poată fi efectuat, clientul trebuie să trimită produsul/comanda retur către instinctive.ro, respectând condiţiile enumerate mai sus. După ce instinctive.ro intră în posesia produselor dedicate schimbului, acesta se obligă în a retrimite noile produse în termen de maxim 30 de zile. Rambursarea contravalorii aferentă schimbului se încadrează, de asemenea, în acest termen.

În toare cazurile returnării/inlocuirii produselor, costurile aferente sunt suportate de către cumpărător.

În cazul în care returul/schimbul este cauzat de o eroare cauzată de Instinctive.ro (comandă greșită, cantitate eronată, mărime necorespunzătoare, defect de fabrică), acesta din urmă își asumă răspunderea, iar taxele aferente schimbului/returului vor fi suportate integral de către Instinctive.ro

Instinctive.ro îşi rezervă dreptul de a refuza retururi/schimburi care sunt trimise prin alte mijloace de transport, decât cel menţionat.

Renunţarea la cumpărare, utilizarea excesivă a serviciilor de retur/schimb vor fi considerate abuz, Instinctive.ro rezervându-şi dreptul de a refuza preluarea comenzilor si livrarea către respectivul client.

Instinctive.ro se obligă în a trimite la adresa specificată de către client, un Curier pentru a ridica produsele destinate returului/schimbului. Clientul va fi contactat telefonic de către curier pentru ridicarea coletului şi achitarea sumei aferentă transportului.  

Instinctive.ro se obligă în a anunţa clientul prin e-mail în momentul în care intră în posesia produselor destinate returului/schimbului și să confirme schimbarea produselor sau restituirea sumei achitate.

Campanii promoționale

Codurile promoționale oferite de instinctive.ro pot fi folosite exclusiv în momentul plasării comenzii și sunt valabile pentru o singură folosire și un singur utilizator. Într-o comandă poate fi folosit un singur cod promoțional. Codurile promoționale nu sunt cumulabile. În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o comandă care a fost anulată sau expediată greșit (comandă greșită, cantitate eronată, mărime necorespunzătoare, defect de fabrică)  de către Instinctive.ro, clientul are posibilitatea de a cere reactivarea codului la următoarea comandă. În cazul în care comanda nu a fost onorată de către client, codul promoțional își pierde valabilitatea și posibilitatea unei reactivări ulterioare.

Instinctive.ro își rezervă dreptul de a a întrerupe o campanie promoțională oricând pe parcursul acesteia.

Forță majoră

Părțile contractuale, respectiv Instinctive.ro și Clientul, nu pot fi trase la răspundere pentru imposibilitatea executării obligațiilor sau întârzierea acestora, daca acestea din urmă au fost din cauze independente de voința părților. Forța majoră va fi probată conform legii.

Fraudă

Instinctive.ro își rezervă drepul de a suspenda conturile frauduloase fără înștiințare(crearea de conturi multiple pentru a putea beneficia de oferte sau orice alt comportament fraudulos care poate interveni). Orice fraudă sau tentativă de fraudă vor fi pedepsite conform legii.

Dispoziții finale

În momentul utilizării site-ului și efectuării unei comenzi, utlizatorul/clientul declară că a luat la cunoștință și este de acord în totalitate cu cele menționate mai sus. Acceptarea termenilor și condițiilor pe instinctive.ro dă naștere unui contract între părți, facând aplicabile clauzele din Codul Civil și Comercial.

Manifest Instinctive SRL-D – www.instinctive.ro