TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 300 RON!

CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea datelor

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, instinctive.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta toate datele furnizate de catre utilizator in momentul inregistrarii, acestea sunt confidentiale si sunt folosite doar in scopul declarat al acestui site. 

Instinctive.ro isi asuma dreptul de a nu livra colete in cazul refuzului furnizarii datelor de catre utilizator.

Ne asumam dreptul de a modifica și actualiza politica de confidentialitate pentru a transmite cu exactitate modul in care prelucram datele cu caracter personal si pentru a ne supune oricaror modificari legale.

Cine suntem?

Instinctive.ro apartine de societatea comercială Manifest Instinctive SRL-D, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Bucuresti, Str. Pitar Mos nr. 29, cu numarul de ordine la registrul comerțului J40/9425/2016, cod unic de intregistrare fiscala 36301713, astfel suntem operatori in ceea ce priveste legislatia in vigoare a operarii de date cu caracter personal. Ne poti contacta oricand in vederea obtinerii de informatii suplimentare in ceea ce priveste prelucrarea datelor tale la adresa de e-mail office@instinctive.ro.

Ce date prelucram?

Instinctive.ro colecteaza date prin intermediul website-ului www.instinctive.ro si a formularului de comanda sau prin oricare alt mod care rezulta din utilizarea website-ului, in vederea procesarii comenzilor si pentru a iti oferi diverse oferte personalizate.

Tipurile de date prelucrate de Instinctive.ro sunt: 

- Nume si prenume

- Adresa de e-mail

- Numar de telefon

- Adresa de livrare si/sau facturare

- Sexul

- Varsta

- Istoricul comenzilor si informatii despre produsele achizitionate

- Geolocalizarea dispozitivului de pe care navighezi sau plasezi o comanda pe www.instinctive.ro

- Comportament si preferinte legate de produsele oferite de Instinctive.ro si in momentul navigarii

- Datele pe care le colectam in mod automat: browser-ul folosit, IP-ul, durata vizitei si activitatii pe website.

Modalitatile de colectare ale datelor:

Datele enumerate mai sus le colectam exclusiv prin intermediul website-ului www.instinctive.ro - prin completarea formularului de comanda si lansarea unei comenzi, prin completarea formularului de creare a unui cont de utlizator, abonarea la newsletter, navigarea pe website, logarea in contul de client, prin datele oferite de tine in vederea solutionarilor reclamatiilor sau solicitarilor.

Ai posibilitatea de a te conecta in contul de utilizator folosind contul tau existent de Facebook. Pentru conectare, vei fi redirectionat catre website-ul Facebook unde te poti loga cu datele de utilizator. Astfel, datele din profilul tau, respectiv e-mailul si numele tau de utilizator vor fi transmise in mod automat catre noi. 

Vom utiliza datele tale pentru crearea de liste de clienti - in functie de activitatea si achizitiile pe www.instinctive.ro. Vom folosi aceasta lista (grup de utilizatori) pentru a transmite prin intermediul Facebook si Instagram oferte personalizate prin reclame. Facebook codifica datele tele si creeaza o audienta. Acesta nu distribuie datele tale altor terti. Instinctive.ro utilizeaza serviciile Facebook de audienta personalizata create prin intermediul pixelului.

Scopurile prelucrarii

Instinctive.ro prelucreaza datele tale exclusiv in urmatoarele scopuri: 

- informarea utilizatorilor privind starea comenzilor, a contului, procesarea si confirmarea acestora, procesarea retururilor/schimburilor - temeiul juridic fiind executarea contractului intre utilizator si Instinctive.ro

- scopuri de marketing: comunicarea ofertelor, produselor noi lansate, promotii, reactualizare stocuri, trimitere newsletter - temeiul juridic fiind consimtamantul - refuzul furnizarii datelor în acest scop duce la imposibilitatea de a iti mai transmite notificari comerciale. Poti renunta la acest tip de comunicare prin dezabonarea de la newsletter sau prin transmiterea unei solicitari la office@instinctive.ro. De mentionat ca optiunea de a renunta la afisarea reclamelor online nu opreste afisarea reclamelor generale - care nu sunt personalizate in functie de preferintele sau interesele tale

- indeplinirea obligatiilor legale in ceea ce priveste societatea Manifest Instinctive SRL-D prin intermediul reprezentantilor legali si parteneri contractuali - temeiul juridic fiind obligativitatea conformarii Manifest Instinctive SRL-D cu prevederile legale aplicabile

- in vederea efectuarii de statistici si analize de performanta pentru imbunatatirea serviciilor si produselor, respectiv relatia cu clientii, oferirea de asistenta si suport - temeiul legal fiind interesul legitim al Instinctive.ro in a imbunatati experienta cumparatorului si a intregii activitati

Newsletter

Prin abonarea la newsletter, iti putem comunica oferte si promotii precum si alte informatii privind activitatea Instinctive.ro - cu consimtamantul tau. Abonarea la newsletter se realizeaza prin bifarea casutei de inscriere la newsletter din formularul de comanda sau prin intermediul campului special destinat din pagina principala a site-ului. Te poți dezabona oricand folosind link-ul de Unsubscribe din e-mailurile primite. Instinctive.ro nu va furniza unor terti adresa ta de e-mail, exceptand partenerii contractuali care au in vedere indeplinarea scopurilor mentionate mai sus. Acestia nu vor folosi datele tale in alte scopuri.

Drepturile tale:

Dreptul de acces - Ai dreptul de a accesa datele pe care noi le prelucram despre tine. Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii. Avem dreptul de a refuza cereri abuzive sau excesive. Ne poti transmite oricand o solicitare la office@instinctive.ro in vederea obtinerii unei copii a datelor tale pe care Instinctive.ro le prelucreaza

Dreptul la rectificare - Ai dreptul de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Ai dreptul de a obtine completarea sau modificarea datelor care sunt incomplete. Ne poti o transmite o sesizare in acest sens la office@instinctive.ro

Dreptul la stergerea datelor - Ai dreptul de a obtine din partea Instinctive.ro stergerea datelor cu caracter personal care te privesc in oricare dintre situatiile mentionate: datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, iti retragi consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor tale, astfel nu mai exista alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii si nu avem alte motive legitime care sa justifice prelucrarea, datele tale nu au fost prelucrate în mod legal, datele tale sunt prelucrate in scopuri de marketing direct sau indirect, datele trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor legale (putem refuza solicitarea ta in acest sens in cazul in care suntem in situatia in care trebuie sa ne demonstram sau protejam drepturile in justitie sau in cazul in care suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram datele)

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - Ai dreptul de a obtine restrictionarea datelor in urmatoarele cazuri: exactitatea datelor este contestata de tine, prelucrarea este ilegala si te opui stergerii datelor si soliciti restrictionarea prelucrarii, datele tale nu ne mai sunt necesare dar le soliciti pentru apararea sau exercitarea unui drept in instanta

Dreptul de a cere informatii si a fi informat - Ai dreptul de a fi informat cu privire la toate datele si modul prin care prelucram datele tale cu caracter personal 

Dreptul de a te opune utilizarii datelor tale in scopuri de marketing - Ai dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in ceea ce priveste comunicarile pe care noi le transmitem cu scop comercial si de marketing

Dreptul bazat pe interes legitim - Ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal in momentul in care aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim - Te poti opune acestei prelucrari printr-o solicitare transmisa catre office@instinctive.ro

Dreptul de transfer - Ai dreptul de a solicita transferul datelor tale catre tine sau catre un alt operator indicat de tine. Poti solicita doar transferul datelor pe care ni le-ai furnizat in mod direct. Poti transmite o astfel de solicitare catre office@instinctive.ro

Dreptul de a face sesizari la autoritatile competente - Ai dreptul sa depui orice plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal despre modul in care prelucram datele tale. Gasesti toate informatiile necesare privind drepturile tale aici: http://dataprotection.ro

Durata prelucrarii datelor:

Prelucram datele tale pe perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate (vezi scopurile mentionate mai sus). Vom pastra datele tale cat timp esti client sau utilizator al website-ului. Daca detii un cont de utilizator si apelezi la stergerea acestuia, datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care contul de utlizator nu mai este activ. Pentru scopurile in care ne-ai oferit consimtamantul, datele tale vor fi prelucrate pana in momentul in care exista o retragere a consimtamantului. In unele cazuri si unele categorii de date personale, prevederile legale ne pot impune pastrarea datelor tale pentru o perioada mai indelungata - in cazul prelucrarii documentelor contabilie, declaratiile si documentatia obligatorie prevazute de lege si autoritatile competente.

Siguranta si protectia datelor

Instinctive.ro isi asuma responsabilitatea pentru colectarea si prelucrarea in siguranta a datelor tale cu caracter personal. Ne angajam sa asiguram securitatea datelor prin implementarea unor masuri tehnice corecte conform politicii noastre. Datele tale sunt stocate pe dispozitive si platforme securizate, asigurandu-ne constant ca nu exista terte parti care au acces la acestea. Una dintre principalele noastre preocupari este pastrarea datelor utilizatorilor in siguranta, motiv pentru care realizam demersuri periodice de verificare si imbunatatire a normelor de protectie. Ne asiguram constant ca si colaboratorii si partenerii nostri contractuali prelucreaza datele tale in siguranta. 

Cui oferim acces la datele tale?

Pentru procesarea comenzilor si operarea magazinului online, putem oferi acces la anumite date urmatoarelor categorii de terti de pe teritoriul Romaniei si uneori si alte tari (UE si non UE)

- furnizorilor serviciilor de curierat (Urgent Cargus, Fastius Curier)

- furnizorul serviciilor de stocare a datelor pe servere externe

- furnizorilor serviciilor de marketing si publicitate

- furnizorilor de servicii IT

- furnizorilor aplicatiilor de gestionare stocuri, facturare si administrare interna

- furnizorul serviciilor de comunicare prin e-mail situat în UK

- furnizorul de servicii in scopuri de marketing situat in SUA

- furnizorul de servicii de administrare fiscala si autoritatile competente

- furnizorul de servicii de comunicare online situat în SUA

- furnizorul de servicii de monitorizare a activitatii utilizatorilor pe site in scopuri de marketing si imbunatatirea functionalitatii site-ului, situat în Malta

Vom implementa masurile necesare ca orice transfer national sau international de date sa fie procesat in conditii de siguranta pentru a fi conform drepturilor si intereselor tale. Accesul la date al colaboratorilor este protejat prin angajamentele contractuale.

Iti amintim ca procesarea datelor si informatiilor prin intermediul Internetului nu este complet sigura, cu toate ca avem in vedere toate demersurile rezonabile pentru protejarea datelor tale cu caracter personal. Nu ne asumam raspunderea pentru erori de sisteme si situatii in care datele tale sunt accesate de terte parti care nu au fost in prealabil autorizate si nu sunt sub controlul nostru si sau al platformelor pe care le utilizam.

Pentru orice alte informatii, solicitari si sesizari legate de prelucrarea datelor tale de catre noi, te rugam sa ne transmiti un e-mail la office@instinctive.ro. Orice solicitare transmisa de tine in acest sens va primi un raspuns sau o solutionare in termen de 2 saptamani de la receptionarea acesteia.

Hai in haita!

Nu te stresam, trimitem doar chestii misto si te tinem la curent cu noutatile din padure!